четвер, 30 квітня 2020 р.

,

Сама нешкідлива дієта для тих, хто хоче красиву фігуру!


Сама нешкідлива дієта для тих, хто хоче красиву фігуру! Голодними не залишитеся!





Як прокинулися - випиваємо 2 склянки теплої води наще . Ті, хто не має проблем зі шлунком, додайте сік половинки лимона. 

СНІДАНОК (8-9 годин ранку) ВИПИВАЄМО 2 склянки води.  Не запиваємо їжу, тільки за 20 хвилин ДО і через дві години ПІСЛЯ Вівсяна каша, приготована на воді (запарена), з додаванням подрібнених волоських горіхів (3 горіха або 6 половинок)

Заливаємо окропом 4 столові ложки вівсяної каші з горіхами, так щоб вода повністю покрила вівсянку, але не піднімалася вище рівнем. Накриваємо кришкою на 10-15 хвилин, потім додаємо 2 чайні ложки кориці, столову ложку рідкого меду і трохи лимонного соку. Добре перемішуємо, корисна каша готова. Ця каша дуже корисна для краси волосся, нігтів і шкіри.



Привчіть себе до такого сніданку - швидко, ситно і поживно.

Після сніданку можна 2 години їсти і пити. 

Перекус (10-11 годин) Випиваємо дві склянки води, чекаємо 20 хвилин. 

Потім можна з'їсти яблуко, краще зелене, сир знежирений або йогурт. 

Після перекусу не п'ємо протягом двох годин. 

ОБІД (12-13 годин) Випиваємо дві склянки води.
Через 20 хвилин на обід можна дозволити собі вуглеводи, але тільки складні (наприклад: паста з твердих сортів пшениці в томатному соусі, гречка з соєвим соусом, курка або індичка з коричневим рисом, запечені в духовці овочі). Нічого не смажте, що не соліть. Після обіду не пити і не їсти протягом 2 годин. 

ПІДВЕЧІРОК (14-15 годин) Випиваємо дві склянки води, чекаємо 20 хвилин.



Готуємо печені яблука - дуже смачно і корисно. ВЕЧЕРЯ (17-18 годин) 2 склянки води, чекаємо 20 хвилин. На вечерю приготуйте, що-небудь білкове: сир або омлет з білків яєць, якщо хочете ситніше, приготуйте курку або індичку з овочами в духовці або на пару.