середу, 29 квітня 2020 р.

, ,

ОСЬ ЧОМУ СОБАКИ ЛЮБЛЯТЬ СИДІТИ В НОГАХ. Я ПОНЯТТЯ НЕ МАВ!


ОСЬ ЧОМУ СОБАКИ ЛЮБЛЯТЬ СИДІТИ В НОГАХ. Я ПОНЯТТЯ НЕ МАВ!







Якщо у вас була собака, то ви знаєте, як це весело і дивно проводити з нею час або просто за нею спостерігати. Зрештою, Ви знаєте чому кажуть «собака кращий друг людини.» Це правда! Собаки є неймовірно люблячими і вірними тваринами, які будуть вашим кращим другом на все життя.



Але чи знаєте ви, що є у кожної собаки свої звички? Ми створили керівництво, яке пояснює собачі звички! Коли Він приносить вам подарунки ... Собака приносить Вам випадковий предмет і кладе його прямо на коліна. Цьому є пояснення! Собака любить показувати свої здібності і робити вам подарунки, за це вона хоче похвалу.



Коли вона лежить на ліжку ... Чому собака розповзається по всій ліжка, не залишаючи вам місця для сну? Це тому, що вона хоче бути з вами!



Коли собака сидить в ногах ... Собаки мають альфа-характеристики багато в чому подібні людям. Коли собака сидить біля ваших ніг, вона охороняє свою територію і стверджує, що ви член її зграї. З іншого боку, якщо у вас сором'язливий, пасивний песик, це його спосіб заспокоїти себе, перебуваючи під вашим захистом.



Коли вона лежить лапами вгору ... Це є ознакою концентрації. Собака робить це, коли в її голові різні думки і фантазії. Еврика!



Коли пес позіхає ... Ну, коли він позіхає, це, швидше за все, причина чому і люди позіхають. Ваша собака, ймовірно, потребує кави. Може бути він втомився або йому нудно, або він заразився від вас позіханням.






Коли вона рве на шматки диван ... Ви коли-небудь поверталися додому і виявляли безлад, зроблений собакою? Ну це, напевно, тому, що собака хвилювалася і вже їй було не в моготу проводити час без вас. Маленькі цуценята, як правило, роблять це частіше, тому що вони не звикли бути на самоті. Ви повинні взяти вашу собаку на прогулянку, щоб допомогти їй випустити енергію!



Коли Він тулиться вашої нозі ... Якщо ваша собака тулиться до вашої нозі, то її потрібно заспокоїти. Вона хоче підтвердження любові до неї.



Коли вона лежить з іграшкою ... Це дуже мило і зворушливо. Це інстинкт самозбереження, який є у всіх тварин. така поведінка зазвичай зустрічається у ображених тварин. Будьте ніжні і терплячі з вашої собакою, і показуйте їй вашу любов.




Коли він дивиться на тебе ... Ваш щеня дивиться на тебе з тієї ж причини, чому підлітки дивляться на коханих. Це тому, що він любить вас, і він буде дивитися на вас з усією своєю пристрастю і любов'ю. Він довіряє вам, так що пишаєтеся цим!



Источник