пʼятницю, 1 травня 2020 р.

, ,

ЯКІСНИЙ ТОВАР В СФЕРІ КРАСИ




МАЙСТРИ З СТАЖЕМ МОЖУТЬ НАВІТЬ ПОЗАПАХУ ЗРОЗУМІТИ ЯКІНИЙ МАТЕРІАЛ ЧИ НІ

ЯКЩО ВИ НОВАЧОК
ДОРОГО НЕЗАВЖДИ ЯКІСНО



Знашими матеіалами ВИ на 100% будите впевнені в якості, і носці матеріалу на нігтиках.

ТОПИ нашої фірми 

Хороший топ для гель лаку знайти не просто. А вже якщо ви хочете використовувати топ для гель лаку і для нарощування, завдання стає з двома невідомими. Ми гарантуємо, що наш топ Вам сподобається! Універсальний топ для гель лаку і нарощених нігтів Nailapex використовується як при нарощуванні, так і при покритті гель-лаками. Не тече при нанесенні. Не дає відколів і отслоек. Дзеркальний блиск протягом п'яти тижнів.  Не жовтіє, не дряпається, не мутніє. 

Спосіб нанесення: нанести, просушити 2 хвилини в лампі будь-якої системи.



БАЗИ


Густа каучукова база для нігтів NailApex Soak Off UV Base Gel - це база для гель - лаку, і база під нарощування нігтів гелем. Підходить для дуже тонких нігтів, дозволяє виправити деякі дефекти нігтів. Також поджходіт для процедури нарощування нігтів базою. Ніяких отслоек! Гель-лак з цією базою носиться до п'яти тижнів.

Спосіб нанесення: мала кількість бази для нігтів втерти в підготовлену нігтьову пластину. Просушити 30 сек в лампі будь-якої системи. Нанести повторно щільним шаром. Просушити 1,5 - 2 хвилини. Зверніть увагу, що в розфасовці 30г відсутня пензлик. А ще на густий каучукової базі чудово утримуються і великі і дрібні стрази, дуже добре працює з пластівцями і втіркамі. Одним словом, це - річ!))









ГЕЛЬ-ЛАКИ


Рівномірно розподіляється, не осідає, не завдається однієї купою. Шикарні кольори! Можна використовувати як самостійно, так і в поєднанні з іншими гель-лаками і базами. ВІДТІНКИ ПЛОНІ МОЖНА НАНОСИТИ В ОДИН СЛОЙ




ВЕЛИКИЙ ВИБІР БАЗІВ ТОПІВ НА ВСІ СМАКИ 

ТАКОЖ В АСОРТИМЕНТІ Є ГЕЛІ, НАСАДКИ, КІСТОЧКИ, ГЕЛЬ-ФАРБИ І БАГАТО ІНШОГО...