МІЙ ВЛАСНИЙ РЕЦЕПТ
ЧАС ПРИГОТУВАННЯ
40-50хв.
СКЛАДОВІ
-щавель 200-300г.
-яйця варені 4-5ш.
- 3 картоплі
- 1 цибуля
- 200гр. підчиревини копченої
- 1 морквина
- лавровий лист
- сіль, перць.
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
Нарізаємо підчиревину, обсмажуємо в кастрюлі(в якій будите варити суп)
додаємо цибулю, моркву, тушимо до золотистої скоринки.
Добавляємо картоплю, лавровий лист, сіль, перець, заливаємо все водою(приблизно3л.) варимо до закипіння.
Коли суп закипить добавляємо варені яйця, щавель і варимо ще 15хв.
Суп готовий!
СМАЧНОГО
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
Нарізаємо підчиревину, обсмажуємо в кастрюлі(в якій будите варити суп)
додаємо цибулю, моркву, тушимо до золотистої скоринки.
Добавляємо картоплю, лавровий лист, сіль, перець, заливаємо все водою(приблизно3л.) варимо до закипіння.
Коли суп закипить добавляємо варені яйця, щавель і варимо ще 15хв.
Суп готовий!
СМАЧНОГО