пʼятниця, 24 квітня 2020 р.

ЩАВЕЛЬНИЙ СУП. ДУЖЕ СМАЧНО






МІЙ ВЛАСНИЙ РЕЦЕПТ




ЧАС ПРИГОТУВАННЯ

40-50хв.




СКЛАДОВІ

-щавель 200-300г.

-яйця варені 4-5ш.

- 3 картоплі

- 1 цибуля

- 200гр. підчиревини копченої

- 1 морквина

- лавровий лист

- сіль, перць.



СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

Нарізаємо підчиревину, обсмажуємо в кастрюлі(в якій будите варити суп)

додаємо цибулю, моркву, тушимо до золотистої скоринки.

Добавляємо картоплю, лавровий лист, сіль, перець, заливаємо все водою(приблизно3л.) варимо до закипіння.

Коли суп закипить добавляємо варені яйця, щавель і варимо ще 15хв.

Суп готовий!

СМАЧНОГО