Рецепт багатошарового пирога з картоплі
«Буланжер» - це ніжна картопляна запіканка, яка тане в роті. З красивою подачею «Буланжер» виглядає як квітка.
Як приготувати запіканку з КАРТОПЛІ СКЛАДОВІ
1 кг картоплі
2 цибулини
60 г вершкового масла
400 мл молока
сіль перець
Приготування
© DepositPhotos
Перекладай шарами картоплю і цибулю, не забуваючи солити і перчити кожен. Самий верхній шар виклади акуратно і красиво.
© DepositPhotos
.
Підігрій молоко, залий їм запіканку так, щоб воно дійшло до верхнього шару картоплі, але не покривало його
© DepositPhotos
Самий верхній шар полів розтопленим вершковим маслом. Тоді картопля не згорить, а красиво підзолотившись.
© DepositPhotos
Форму накрий кришкою або сформуй її з фольги. Поклади в розігріту до 200 ° C духовку і випікати протягом 30 хвилин. Потім зніми фольгу, зменш температуру до 180 ° C і потримай «Буланжер» в духовці ще 15 хвилин. Смачна картопляна запіканка готова.
© DepositPhotos