середа, 29 квітня 2020 р.

Смажимо кабачки практично без масла! Щоб вийшли хрусткі ...





ЯК ПРИГОТУВАТИ КАБАЧКИ В ДУХОВЦІ 

СКЛАДОВІ
2 невеликих кабачка 
0,5 ст. борошна
сіль і перець за смаком
рослинна олія
0,5 ст. сметани 
2-3 головки часнику
зелень 


Приготування

 Кабачки помий і наріж кружечками. Поки овочі молоді, можна їх не чистити.
© DepositPhotos

Тепер приготуємо паніровці. У міцний целофановий пакет висип борошно, сіль і перець. Орієнтуйся на свій смак. Склади кабачки в пакет, закрути його у горловини, щоб усередині залишився повітря, гарненько струсни, щоб всі шматочки кабачків вкрилися паніруванням.


Потім включи духовку, на деко налий 2-3 ст. ложки рослинної олії. При бажанні масло можна взагалі не додавати, тоді вийде ефект смаження на сухій сковорідці. На розігрітий лист виклади кабачки і відправ в духовку на 15-20 хвилин. Посеред готування переверни кабачки на іншу сторону.



До закуски можна приготувати соус. Краще вже приготувати на основі сметани, але можна використовувати майонез. До сметані додай подрібнений часник і зелень за смаком. Поки ти робив соус, в духовці приспіли кабачки. Можна подавати до столу, приємного апетиту!




Цей простий рецепт - ще одна причина полюбити цукіні. Кабачки за цим рецептом виходять дуже смачними, хрусткими і ароматними. Просто неможливо їх не любити! А які рецепти з кабачків люблять у тебе вдома? Поділися з нами в коментарях!